Suggesties

Onze wildsuggesties 2018

Bloemkoolsoep | Schuim van Kerrie | Spek
€ 7,50

Huisgemaakte Pastrami van Hert | Kroket van Pastinaak | Gemarineerde Girolles
€ 14,50

—————————————-

Fazant Brabanconne | Savooi Puree | Pastinaak | Crumble van Spek
€ 27,50

Hazenrugfilet | Gratin | Crème van Wortel | Koolrabi | Veenbes
€ 33,50

Vispan | Beurre blanc | Puree
€ 22,50

—————————————-

Zanddeeg | Bosbes | Appel  | Bourbon Vanille Ijs
€ 10,50

—————————————————————–

—————————————————————–

 

 

Lunchmenu

Trio van wildpaté met bijpassende garnituren
of
Tomatenroomsoep met balletjes

~~

Steak Robbespierre met frieten
of
Gebakken zalm met puree, beurre blanc saus en spinazie

~~

Koffie of thee

———————————————-

Prijs menu 24,50€ per persoon.
Deze menu is enkel te verkrijgen van woensdag tot vrijdag.

Vraag ook zeker naar onze wijntip!

—————————————————————–

—————————————————————–

 

 

Menu 11 November 2018

Portobello gevuld met courgette, aubergine, gerookte geitenkaas en truffel

~~

Pompoensoep  (suppl. 4,50€)

~~

Kabeljauwhaasje met risotto, champignonmix en gerookte paprikasaus
of
Lamsfilet met gratin aardappelen, groentetorentjes en lamsjus

~~

Huisgemaakte frangipanetaart met speculoosijs
of
Kaasplankje (suppl. 7,50€)

———————————————-

Prijs menu 39,50€ per persoon.
Deze menu is enkel per tafel te verkrijgen.